Yasemin Ergene Resimleri

Yasemin Ergene, Keremcem, Doktorlar Dizisi, Yasemin Ergene Resimleri, Yasemin Ergene Videoları, Yasemin Ergene Foto, Yasemin Ergene Boxer Dergisi Fotoğrafları, Yasemin Ergene Hakkında Herşey!

Thursday, December 28, 2006

Yasemin Ergene Haberleri


Yasemin Ergene'ye Yeni Partner Yeni dizi
Keremcem ile özdeslesen "ask Oyunu"nun güzel oyuncusu Yasemin Ergene, dizinin sona ermesiyle kendisine yeni bir partner buldu.
Ask sarkilariyla adindan söz ettiren Kutsi, yeni bir dizi projesinde Yasemin Ergene ile kamera karsisina geçecek.
'Herkes sevecek'
Birbiriyle baglantili birkaç askin yasanacagi yeni dizinin bayram sonrasi ekranlarda olacagini söyleyen Ergene, Kutsi ile çalismaktan mutlu oldugunu söyledi. Oyunculuk anlaminda yeni yeni pistigini söyleyen Ergene, "Herkes bu yeni ikiliyi çok sevecek" dedi.
Yasemin Ergene
Kaynak: MedyaHaber



Keremcem Gitti Ask Oyunu Bittimi
Keremcem gitti Ask oyunu bittimi
Geçen sezonun olay dizilerinden "Ask Oyunu" bu sezona sorunlu baslayacak. Çünkü dizinin basrol oyuncusu Keremcem, "Ask Oyunu"ndan ayrildi.
Keremcem'in sürpriz ayriliginin sebeplerini dizinin yapimcisi olan Medyapim'in Genel Müdürü Meltem Kayali'ya sordum, sunlari söyledi:
"Keremcem'le yeni yayin dönemi için bir ay önce, bölüm basina istedigi yüzde 100 zammi kabul ederek el sikistik. Çekim takvimini Keremcem'in konserlerine göre ayarladik. Senaryo yazimi basladi. Birkaç gün önce baska yapim sirketleriyle görüstügünü ögrenince arayip sorduk, diziden ayrildigini söyledi. Yazilan senaryolari çöpe attik. Öykü, Kerem-cem'siz sürecek. Yeni bir cast yapacagiz. Keremcem kadrodan çikinca dogal olarak senaryo geregi ailesi de 'Ask Oyunu'nun yeni bölümlerinde olmayacak. Keremcem bize diziden ayrildigini yaz basinda bildirse biz de bunu annesi rolündeki Gönen Bozbey, babasini oynayan Kuzey Vargin ve kiz kardesini canlandiran Belit Özükan'a söylerdik, onlar da issiz kalmazdi."
Medyapim, Keremcem'le el sikismak yerine sözlesme yapsa çekip gitmesi bu kadar kolay olmazdi.
"Ask Oyunu" Keremcem olmadan sürer mi? Senaryo geregi "Ask Oyunu" dizisinde Yasemin Ergene'nin gönlünü çelecek yeni erkek oyuncu, seyircinin de gönlünü çelebilecek mi?
Keremcem ekrana nasil bir diziyle dönecek?
Bekleyip, görecegiz...
Sunu da hatirlatmakta yarar var. Keremcem'in Star TV'de sundugu yarisma reyting almadigi için kaldirildi. Demek ki tek basina fizik bir yere kadar, iyi proje sart...
Yasemin Ergene
Kaynal: Milliyet


Yasemin Ergene: Tipim Degil
Yasemin Ergene rol arkadasi Keremcem`i yakisikli bulmadigini belirterek `Benim sevgilim olamaz` dedi
Genç popçu Keremcem`le `Ask Oyunu` adli dizide oynayan Yasemin Ergene, `Nereye gitsem bana Keremcem`i ve onunla ask yasayip yasamadigimi soruyorlar. Oysa biz dizide ayri dunyalarin insani iki sevgiliyi basariyla canlandirdik` dedi.
Yakistirmalari normal
YasemIn Ergene, `Dizideki askimizin set disina tastigi soyleniyor. Hatta bana dizideki `Ask Oyunu` gerçek mi oldu? diye soranlar oluyor. Keremcem çok sevdigim bir arkadasim. Dizide birbirimize çok yakistik, insanlarin da bizi birbirimize yakistirmalari normal` diye konustu.
Yasemin Ergene
Kaynak: Yehhu.Com


Erkeklere Güvenim Kalmadi
Ergene, gercek hayatta erkeklere kesinlikle guvenmem!
Yasemin Ergene, gercek hayatta erkeklere kesinlikle guvenmedigini acikladi!
Bir tv`de yayinlanan `Ask Oyunu` adli dizide oynayan Yasemin Ergene, gercek hayatta erkeklere kesinlikle guvenmedigini acikladi. Ergene, "Ne yazik ki erkeklere guvenilmiyor. Ben yine de hayatimda ask istiyorum. Esimin zengin olmasina da gerek yok. Ask varsa ben calisip ona bakarim" dedi.
Yasemin Ergene
Bighaber


Biz Birbirimize Çok Yakisiyoruz
Ercin Dag'in 'Ask Oyunu' dizisinin iki kahramani Keremcem ve Yasemin Ergene ile roportaji...
Genc yetenekler Keremcem ve Yasemin Ergene, sevilen dizi Ask Oyunu'nda 'ayri dunyalar'in insani iki asigi canlandiriyor. Eski filmlerin tadini yasatan dizinin basrol oyunculari, gordukleri ilgiden cok memnun.
Proje elinize geldigi zaman bu basariyi tahmin ediyor muydunuz?
Yasemin Ergene: Yazlik bir projeydi ve yeni sezonda devam edecegini hic tahmin etmiyorduk. Dizinin basarisini senaryonun ve ekibin iyi olmasina bagliyorum.
Keremcem: Boyle bir basariyi yakalayacagimizi ben de dusunmuyordum. Diziyi yapan ve cekenler bir yaz dizisi olarak baslamisti. Izleyici kitlesi giderek genisledi. Fakat eylul ve ekim ayinda korktuk. Cunku gecen seneden devam eden diziler basladi. 'Acaba izleyenler bizi birakir mi?' dedik. Sag olsun birakmadilar.
Sarp, aski ugruna surekli bir mucadele icerisinde. Peki siz ne kadar mucadeleci bir insansiniz?
K: Hayatimda inatci ve hirsli bir insan olmadim. Tek inat ettigim konu muzik. O inadim da yaptigim muzigi insanlara duyurmak anlaminda. Bu kadar mucadele ediyorken bir muzigim ve bir de askim vardir. Baska bir sey yoktur. Kesinlikle de sert bir adam degilimdir. Karsi taraf beni salladigi zaman da birakip giderim.
Disariya ciktiginiz zaman nasil tepkilerle karsilasiyorsunuz?
Yasemin Ergene: Ekin karakterini cok sevdiler. Basroller her zaman icin sevilen karakter oluyor. Yalniz Alp'e cok fazla cektirdigim icin biraz ustume geliyorlar. Ben Ekin gibi kafama koydugumu yaparim. Ve olabildigince dogru kararlar vermeye calisirim.
K: Hep boyle kalmam konusunda guzel elestiriler aliyorum. Demek ki sizi o sekilde seviyorlar. Kendimi degistirerek bir yerlere varmak degil de boyle kalarak varmanin mumkun olabilecegini hissettiriyorlar.
Dizide iki erkek arasinda kalan bir kisi olarak gunluk hayatinizda hic iki ask arasinda kaldiniz mi?
Yasemin Ergene: Yok olmadi. Ben birine asik oldugum zaman oyle devam eder.
Bu basarinin ardindan durup dusundugunuz oluyor mu. Kendinizi nasil hissediyorsunuz?
Yasemin Ergene: Mutluyum. Is guzel devam ediyor. Yoruluyoruz ama karsiligini da insanlarin sevgisiyle aliyoruz.
K: Muzikte de basarim oldu. Muzik sayesinde oyunculuk basladi. Ikisini de severek yapiyorum. Kendimi kisisel anlamda basarili bir insan olarak goruyorum.
Dizideki askinizin set disina tastigi soyleniyor. Yoksa, 'Ask Oyunu' gercek mi oldu?
Yasemin Ergene: Hayir, Ask Oyunu haziran ayinda basladi ve halen bir oyun. Keremcem sevdigim bir arkadasim. Ekin ve Sarp'i birbirine yakistiriyorlar ama Keremcem ile Yasemin'i zannetmiyorum.
K: Bunu cok defa soyledik. Zaten boyle gostermek istemeleri de bana cok abes gelmiyor. Cunku iki asigi canlandiriyoruz. Elbette ki boyle yakistirmalari olacaktir.
Peki siz kendinizi birbirinize yakistiriyor musunuz?
Yasemin Ergene: Biz de disardan baktigimiz zaman yakistigimizi farkediyoruz. Ama oyle bir ask yok. Birbirimize o gozle bakmiyoruz.

Aşk herkesin gözünü kör eder
Dizide zengin ve fakir aski isleniyor. Sizce gunumuzde boyle asklar var mi?
Keremcem: Ask, para dinlemiyor. Tabii ki vardir. Bizim bilmedigim kimbilir ne asklar yasaniyordur. Niye olmasin ki... Zengini ve fakiriyle beraber yasayan bir toplumuz. Gonul bu, bir yere kondugu zaman gozu kor ediyor. Gunumuzde boyle asklar olmasaydi insanlar bu kadar etkilenmezdi.
YARIN: Timucin Esen ,Ozlem Duvencioglu (Hirsiz-Polis)
Yasemin Ergene
Ercin Dag-Aksam


Beni Ismimle Gündeme Taşıyın
Yasemin Ergene, "Cihan ile olan birlikteligim bitti. Su anda 'Ask Oyunu' adli dizide oynuyorum. Ben sadece isime odaklandim. Ask hayatimla degil yaptigim islerle gundeme gelmek istiyorum" dedi.

Işime Odaklandım
Hakkinda cikan ask haberlerine ates puskuren Ergene, "Kimseyle birlikte degilim. Kafamda sadece isim var. Oyunculukta iyi bir yere gelecegime eminim" seklinde konustu.
Yasemin Ergene
yehhu.com

Ask Oyunu Birinci
Basrollerini Keremcem ve Yasemin Ergene'nin paylastigi "Ask Oyunu"nunda kavusamayan âsiklarin hikâyesi, heyecanla izlenmeye devam ediyor. atv'nin sevilen dizisi, 15 Subat Carsamba gunu yayinlanan bolumuyle AB grubu izleyicilerinde yuzde 11.70 reyting, yuzde 29.40 izlenme payi alarak birinci oldu. Ayni gun ikincilik ise, kahkahanin eksik olmadigi "Avrupa Yakasi" nin oldu. Gulse Birsel, Ata Demirer, Gazanfer Ozcan ve Humeyra'nin rol aldigi "Avrupa Yakasi," AB grubunda yuzde 10.50 reyting, yuzde 26.50 izlenme payi aldi.
Yasemin Ergene
Sabah


Bal Gibi de Aşıklar
Ask Oyunu'nun kahramanlari Keremcem ve Yasemin Ergene'nin basarili performansi izleyenleri ekrana bagliyor. Dizide iki asigi canlandiran gencin, gercek hayatta da birlikte oldugu herkesin dilinde. Gerci onlar "Aramizda bir sey yok" diyor ama bakgozleri hic de oyle soylemiyor.
Biz birbirimize kiyamiyoruz
Ask Oyunu'nda basrolu paylasan Keremcem ve Yasemin Ergene birlikte olduklarina dair cikan haberleri yalanliyorlar. Ama gozleri sozlerini dogrulamiyor.
Ekranlarin en cok izlenen dizilerinden "Ask Oyunu"nda bir turlu kavusamayan iki asigi canlandiriyor Keremcem (28) ve Yasemin Ergene (21). Keremcem, yani tam adiyla Keremcem Duruk, aslinda hayatimiza elinde gitariyla soyledigi "Nerelere Gideyim" adli sarkisiyla girdi. Ama milyonlar onu daha cok dizide canlandirdigi Sarp karakteriyle tanidi. Yasemin Ergene de rol aldigi bir reklam filminden sonra televizyon dunyasina girdi ve Ekin karakteriyle beyaz camda kendine iyi bir yer edindi. Dizide tutkulu bir ask yasayan Keremcem ve Yasemin Ergene'nin gercek hayatta da birlikte olduklarina dair soylentiler cikti. Roportaja giderken bu soylentilerin, genelde oldugu gibi bir yakistirma olabilecegini dusunuyordum. Ama roportaj sirasinda birbirlerine bakislarindan, beden dillerinden, etraflarina yaydiklari enerjiden bu askin gercekte de yasandigini hissettim. Ya da her ikisi de canlandirdiklari role kendilerini oyle bir kaptirmisti ki, disarida da rollerinin etkisinden siyrilamiyorlar... Ama bana sorarsaniz onlar birbirine asik. Bakalim, roportaji okuyunca siz ne hissedeceksiniz... - "Ask Oyunu" yaz projesi olarak basladi. Dizinin bu kadar basarili olmasini bekliyor muydunuz? Yasemin Ergene: Reyting'in bu kadar etkili oldugunu hic bilmiyordum. Dizi basladiginda hic "Acaba kacinci olduk?" diye dusunmemistim. Ilk bolum "Ucuncu olduk" denince "Aaa reyting diye bir sey var, degil mi?" demistim. Keremcem Duruk: Kendi adima konusayim, bir teklif geldi ve kabul ettim. Ne projenin butun elemanlariyla bu kadar begenilecegini, ne de oyunculukta bu kadar takdir edilecegimi dusunuyordum. Ama oldu, bir seyleri begendi insanlar. - Sizce neyi begendiler?
Yasemin Ergene: Senaryo, Keremcem... Cok hayrani var Keremcem'in, olumden dondu ya!
K.D: Bu bir proje sonucta, dogru bir suru sey var bu dizide. Oyuncu secimi, oyuncularin karakterlere oturtulmasi, senaryo, yonetmen, ekip, yani butun olarak cok guzel. - Aslinda bu kamera karsisindaki ilk deneyiminiz degil. Daha once Pelin Batu'yla "Kerem ile Asli" adli bir televizyon filminde oynamistiniz...
K.D: O filmi seyrettiniz mi bilmiyorum ama seyretmenizi hic tavsiye etmiyorum. Ne oyunculugumdan, ne de projeden cok mutlu degilim. - Siz dizi konusunda daha tecrubelisiniz, degil mi?
Yasemin Ergene: "Cocugun Var Derdin Var"'i ilk dizim olarak kabul ediyorum, ikinci olarak da bunu. Diger uc dort dizinin, Keremcem'in dedigi gibi hic izlenmemesi gerekiyor. Simdi tekrarlari yayinlaninca goruyorum, herkes o kadar tecrubeli ki. Bense uzulmem gereken yerde bos bos bakiyorum... - Album hazirlarken "Yakisikliyim, iyi sarki soyluyorum, piyasayi alt ust ederim" diye dusundunuz mu?
K.D: Yaptigim hicbir seyi sohret icin yapmadim. Sohret sadece sizi seviyorlarsa ve yaptiginiz isi takdir ediyorlarsa guzel. - Peki bu kadar cok hayraninizin olmasi, kizlarin sizin icin ayilip bayilmasi sasirtiyor mu sizi? K.D: Sasiriyorum ama "Ben neymisim" gibi degil. Bu beni mutlu ediyor, tek istegim beni bu sekilde sevmeye devam etmeleri. - Kucuk kizlar cok seviyor sizi...
K.D: Onlarin sevgisi cok onemli, onlar daha saf seviyorlar. Anneler ve anneanneler tarafindan sevilmek de cok mutlu ediyor beni.
Yasemin Ergene: Ne yani 20-25'ler mutlu etmiyor mu?
K.D: Yasiniza yakin birinin size ilgisi, daha cok karsi cinse olan ilgi gibi. Ama digerlerinin ilgisi daha gercek. - Eminim sizin de erkek hayranlariniz vardir...
Yasemin Ergene: Yok, kizlar gibi degil erkekler. Yanimda bir erkek varken hicbir zaman gelip de "Merhaba" diyen bir erkek olmadi. K.D: Sen yolunu actin simdi "Yanimda erkek varken" diye, "Kim var?" diye soracaklar.
Yasemin Ergene: Erkek arkadasim yok. K.D: Ama onun da hayranlari var.
Yasemin Ergene: Vardir da karsima cikmadi. - Sizin birlikte oldugunuza dair haberler de cikti. Bunlar da mi yakistirmaydi? K.D: Bu haberlerin cikmasi cok normal. - Dizide iki asigi canlandiriyorsunuz, gercekten asik olmaniz mumkun olamaz mi? K.D: Ben soyledim o zaman ,"Yasemin'le birlikte bunlar" dediler hemen. Boyle bir sey olabilir ama bizim aramizda yok. - Dizide Sarp ile Ekin neredeyse cinsell i g i n hic olmadigi bir ask yasiyorlar. Gunumuzde boyle bir ask yasamak mumkun mu sizce?
Yasemin Ergene: Mumkun tabii. K.D: Avrupa'da bu yas gittikce asagi iniyor ama Turkiye'de biraz daha farkli bence. Turkiye'de cinselligin yasanmadigi ask cok var bence. - Siz cinselligin olmadigi bir ask yasar misiniz mesela?
Yasemin Ergene: Sekil A (kendisini gosteriyor). K.D: Tabii ki yasarim. Askin onunla ilgisi yok bence. Cinsellik askin icinde olabilir de olmayabilir de. Yoksa bir goruste ask veya platonik diye bir sey ask olmazdi... - Seden Gurel'le "Kucuk Bir Ask Hikayesi"ni yeniden yorumladiniz. Sizler sarkida oldugu gibi kendinizden yasca buyuk birine asik olabilir misiniz?
Yasemin Ergene: Ben 21 yasindayim ve 21 yasinda bir erkekle birlikte olmam. Benden buyuk olmasi gerekiyor. Ama belki 35-40 yasinda yasitim bir erkek normal gelebilir. K.D: Ben askta yasla ilgili bir sinirin oldugunu dusunmuyorum.
Yasemin Ergene
Eylem BILGIC-SABAH


Yasemin Ergene Pişman
Ekranlarin sevilen dizisi Ask Oyunu ile oyunculuk dunyasina iyi bir adim atan manken Yasemin Ergene, simdilerde sohretin tadini cikariyor. Ancak gecmiste ciplak pozlar veren 20 yasindaki guzel, oldukca pisman...

Asla Sevişmeyeceğim

Dizide mutevazi bir ailenin, hanimefendi kizini oynayan Yasemin, 'Neden boyle bir sey yaptigimi ben de merak ediyorum. Cahillik diyelim, cok pismanim' diye konustu. Yasemin Ergene, film icin asla sevismeyecegini de soyledi.
Yasemin Ergene
Günes

Oyuncu Koçları Var
"Aşk Oyunu"nda Ekin ve Sarp'i oynayan Yasemin Ergene ile Keremcem, basrolu alinca isi siki tutarak, oyuncu kocu tuttu. Iki genc oyuncu, Celal Kadri Kinoglu'ndan ders aliyor
ILKNUR GULMEZ
Ask Olsun" deneyimli oyuncularla genc isimleri bir araya getiriyor. Keremcem, Yasemin Ergene, Kuzey Vargin, Nazli Tosunoglu, Mehmet Akan ve Gurgen Oz'un oynadigi dizide zengin bir gencle fakir kizin aski anlatiliyor.
"Ilk basrolum ve beni zorluyor"
Dizide fakir kizi oynayan Yasemin Ergene, Hulya Avsar'la birlikte oynadigi reklamin ardindan oyunculuga gecis yapti. Isinin cok zor oldugunu vurgulayan Ergene, rol arkadasi Keremcem'le birlikte bir oyuncu kocu tuttuklarini soyluyor. Genc oyuncu sozlerini soyle surduruyor:
"Calistigimiz herkes oyunculuk anlaminda bize cok yardimci oluyor. Keremcem'in de ilk oyunculuk deneyimi. Simdiye kadar birkac yan rolde oynadim. Simdi basrol oynuyorum ve bu beni cok zorluyor. Bu nedenle oyuncu kocu tutmak zorunda kaldim. Celal Kadri Kinoglu bana ve Kerem'e oyuncu koclugu yapiyor. Bir aydir Kerem'le birlikte okuma provalari yapiyoruz. "
Sarp ve Ekin nihayet nikâh masasinda
"Ask Oyunu"nda babasinin evlenmesine riza gostermemesi Ekin'i cok uzer, Sarp'la konusur; Ismet'in de bu ise ikna edilmesi gerektigini belirtir. Sarp, Ismet'i ziyaret eder, ondan annesi adina ozur bile dinler. Ama Ismet'in karari kesindir. Ekin, tam her seyi aciklayacakken, surpriz bir olay gelisecek, Ismet'in Sarp konusundaki fikri tamamen degisecektir.
Milliyet

Aşk Oyunu' Zirvede
Basrollerini Keremcem ve Yasemin Ergene'nin paylastigi "Ask Oyunu"nunda kavusamayan âsiklarin hikâyesi, heyecanla izlenmeye devam ediyor. atv'nin sevilen dizisi, 15 Subat Çarsamba günü yayinlanan bölümüyle AB grubu izleyicilerinde yüzde 11.70 reyting, yüzde 29.40 izlenme payi alarak birinci oldu. Ayni gün ikincilik ise, kahkahanin eksik olmadigi "Avrupa Yakasi" nin oldu. Gülse Birsel, Ata Demirer, Gazanfer Özcan ve Hümeyra'nin rol aldigi "Avrupa Yakasi," AB grubunda yüzde 10.50 reyting, yüzde 26.50 izlenme payi aldi.

Yasemin Ergene -1985
Tekirdag'da dogdu. Lise ögrenimini Tekirdag'da tamamladiktan sonra Müjdat Gezen Tiyatro Bölümü'nde egitim aldi. 2000 yilinda Elite Model Look yarismasina katildi. Daha sonra Gaye Sökmen Mankenlik Ajansina bagli olarak çalismaya basladi. Mc Donald's, Rexona, Elidor, Molped , Colins reklamlari ve Koçum Benim adli TV dizisinde rol aldi.
Oynadigi filmler ve diziler
1. Ask Oyunu (2005) ~ Ekin
- [TV dizisi]
2. Çocugun Var Derdin Var (2004) ~ Sibel
- [TV dizisi]
3. Ah Be Istanbul (2004) ~ Esra
- [TV dizisi]
4. Vizontele Tuuba (2003) ~ Aynur
5. Koçum Benim (2002)
- [TV dizisi]


Erkeklere Güvenmiyor
Yasemin Ergene, gercek hayatta erkeklere kesinlikle guvenmedigini acikladi!
atv`de yayinlanan `Ask Oyunu` adli dizide oynayan Yasemin Ergene, gercek hayatta erkeklere kesinlikle guvenmedigini acikladi. Ergene, "Ne yazik ki erkeklere guvenilmiyor. Ben yine de hayatimda ask istiyorum. Esimin zengin olmasina da gerek yok. Ask varsa ben calisip ona bakarim" dedi.
haydi.net

Aşk Oyunu
Ekranda romantizm ruzgarlari estiren, ayri dunyalara ait iki gencin hikayesini anlatan "ASK OYUNU" yeni bolumleriyle atv'de suruyor. Yapimciligini Med Yapim'in ustlendigi, yonetmenligini Bulent Isbilen'in yaptigi, senaryosu Ruya Iscileri'ne ait dizinin basrollerini Kerem Cem ile Yasemin Ergene, Kuzey Vargin, Nazli Tosunoglu, Mehmet Akan, Gurgen Oz, Deniz Ozerman, Serdar Yegin ve Munire Apaydin ile paylasiyor.
Zengin erkek, fakir kiz...
Sarp Teksoy, magazin dergilerinden taninan, her hafta baska bir kadinla fotografi cikan yakisikli bir genctir. Tabii maddi gucunu soyadina borcludur. Ancak babasi Orhan Teksoy oglunun daginik hayatindan hic de memnun degildir. Annesi Tulay Teksoy'un gelin adayi kendi cevrelerinden Berna'dir. Sarp'a Berna ile soz kesmisler, ancak yine de onun hizini kesememislerdir.
Ekin ise Istanbul'un kiyida kosede kalmis mahallelerinden birinde yasayan isci emeklisi Ismet ve esi Gulser'in iki cocugundan biridir. Daha dogrusu iki cocugundan hayirli olani. Abisi Kurtulus, hicbir iste dikis tutturamamis, olmayacak hayallerin pesinden kosan ancak asla yilmayan ailenin basindaki beladir.
Ekin ailesinin maddi imkansizliklari yuzunden erken yasta calismaya baslamistir. Bugune kadar da gece gunduz demeden calismis bir fabrika kizidir. Sarp ve Ekin tuhaf bir sekilde tanisirlar ve olaylar gelismeye baslar.
Dizinin 9 Kasim Carsamba aksami yayinlanacak 18. bolum ozeti kisaca soyle:
Sarp herseye ragmen sevdasinin pesinde!
Sarp tum zorluklara ragmen pes etmemis ve geri adim atmamistir. Onu artik cok daha zor bir hayat beklemektedir. Rahat ve sorunsuz hayati artik onun icin cok uzakta kalmistir. O yeni hayatina; hayta enistesi Kurti'nin, ev arkadasi olarak devam edecektir.
Ne Kurti'nin patavatsizliklari, ne ev sahibi Haci annenin kaprisleri, ne de bes kurussuz yeni hayati Sarp'i, Ekin'in kendisinden yavas yavas uzaklasmasi kadar uzmez. Ama Sarp yenilgiyi kabul etmeyecek. Ekin'in tum ters davranislarina, tum gormezden gelmelerine ragmen, o sevdasinin pesini birakmayacak. Hem de her seyi goze alarak, hem de hicbir seyden gocunmayarak...
Orhan Sarp'dan umidi keser, her zaman oldugu gibi yine yumrugunu masaya vurur, ve gozunden sakindigi oglu Sarp'i, defterinden siler.
Sarp'in mahalleye tasinmasini Ismet ogrenirse ne olacak, bunu kara kara dusunmek yine Gulser'e duser. Ama herkesin bildigi bu gercegi, Ismet'in ogrenmesi cok uzun surmez...
Serkan can dostu Sarp'i varoslarda da yalniz birakmaz. Elinden gelen yardimi yapar. Ama o Sarp'in mutlulugu icin ugrasirken, kendisini kotu bir surpriz beklemektedir.Ekin ici kan aglasa da, babasina verdigi sozden donmez. Askini yuregine gomer, hayatina kaldigi yerden devam etmeye calisir. Ama Sarp her an karsisina cikmaktadir. Nuh deyip peygamber demeyen Ekin, acaba daha ne kadar direnebilecek?..
Kadinmagazin


Yeni sevgilisi şaşırtacak
Ask Oyunu dizisiyle unlenen Yasemin Ergene''nin yeni sevgilisine cok sasiracaksiniz !
Yasemin Ergene katildigi 'Elite Model Look' ve 'Miss Turkey Guzellik Yarismasi'nda duru guzelligi ile dikkat cekmis once podyumlara ardindan da ekranlara transfer olmustu.
'Ask Oyunu' adli dizinin basrol oyuncusu manken Yasemin Ergene ile Galatasaray'in unlu futbolcularindan Cihan buyuk ask yasiyorlar...
Yasemin Ergene katildigi 'Elite Model Look' ve 'Miss Turkey Guzellik Yarismasi'nda duru guzelligi ile dikkat cekmis once podyumlara ardindan da ekranlara transfer olmustu. 'Ah Be Istanbul', 'Çocugun Var mi Derdin Var' gibi dizilerde pespese oynayan genc manken simdi ekranlarin en cok izlenen dizisi 'Ask Oyunu'nda 'Ekin'i canlandiriyor.
Yasemin Ergene gercek yasamindaki ask oyununu ise Galatasaray'in basarili futbolcularindan Cihan Haspolat'la yasiyor. Ergene ile Cihan objektiflere yakalanmamak icin asklarini gozden irak yerlerde yasamayi tercih ediyorlarmis.
Medyafaresi

Yaktım seni Haşmet
Yaktim seni Hasmet" dedim.. "Haftalik'taki yazini okudum.. Yakacagim seni, pazari bekle" dedim..
Bekleyemedi.. Apar topar bir yazi yazdi kösesinde.. "Yangini hafifletebilir miyim" diye..
Hafiflemez.. Laf agizdan, yazi kalemden bir defa çikti mi, tamam..
Efendim konu su..
Boxer dergisi "Yilin En Seksi Kadini" anketi yapmis okurlari arasinda.. Yasemin Ergene adli genç kiz, ikinci olani 12 kez katlayip birinci olmus.. Öylesi bir fark..
Ben Yasemin Ergene'yi sadece resimlerinden taniyorum. Hiç görmedim.
Hasmet diyor ki..
"Bu Yasemin en hos, en güzel, en cici kiz olabilir, ama en seksi kiz olamaz.."
Son zamanlarda Yasemin Ergene gibi, Nehir Erdogan gibi sevimli, güzel ve 'Ev kizi' tipinde modeller, oyuncular türemismis..
"Kayinvalidelerin cici gelinleri.." olabilirmis bunlar.. "Beylerin güzellikleri ve hanimefendilikleri ile övünç kaynagi olan sevgili karilari" da olabilirlermis.. "Delikanlilarin okullu sevgilileri" de..
Amma velakin "Seksi kadin olamazlarmis.." Yani, Hasmet kadini ikiye ayiriyor..
Yanda tasinan cici kizlar.. Arzulanan, sevisilen seksi kadinlar..
Biri isen, öteki olamazsin. Daha da ileri gidiyor.. "Bir seyin seksi olmasi için, yalnizca bizim onu arzulamamiz yetmez. Zaten arzulanmayan arzulanmaz.." Yani kadina agziniz sulanarak bakmaniz, "Ah sununla bir seyler yapsam" dememiz için, onun da bizim hakkimizda ayni hisleri tasimasi gerekiyormus, Hasmet'e göre..
Bu ne demek?.. Su demek..
Seksi kadin olmak için nemfomanyak olmaniz lazim.. Her erkegi, her zaman her kosulda isteyen, doyumsuz bir kadin degilseniz, akliniza getirmeyin, seksi olmayi..
Erkek açisindan durum daha net..
Hayatinizda en az iki kadin olmali, tamam, eksiksiz yasamak için..
Biri arzu ile seviseceginiz "Seksi" kadin..
Bir de evlenmeyi düsüneceginiz, hatta evlendiginiz "Cici kiz!.."
Cici kizlari arzu etmedigimize göre, onlar yanimizda süs, gurur araci olarak tasinacak. Seksi asla cici kiz olmayan vamplarla nefes nefese yasayacagiz..
Simdi, Hasmet'in yazdiklarinin neresine bakacagimi bilmiyorum..
Cici kizlarin, en masum havada sunulan disiligin "Seksi" klisesi altinda piyasaya sürülen vamplardan, bombalardan çok daha çekici, çok daha arzu ettirici, çok daha tahrik edici, özetle, asil bunlarin nasil seksi, nasil çildirtici oldugunu Hasmet'e anlatmak zor..
Yasamasi lazim!..
Bizim FHM de, En Seksi Kadini seçiyor, bizde ve dünyada.. O vesile ile kendi tercihlerimi anlatacagim. Haftaya..
Sabah

Keremcem krize neden oldu
Yasemin`in rol arkadasi Kerem ile olan samimiyeti, GS`li sevgilisi Haspolatli`yi cileden cikartti. Asiklar, kiskanclik yuzunden ayrildi !
Atv`de reyting rekorlari kiran "Ask Oyunu" isimli dizide rol alan Yasemin Ergene ile Kerem Cem, ozel hayatlarinda da birbirlerine cok yakistiriliyor. Her firsatta aralarinda ask olmadigini ve cokiyi arkadas olduklarini soylemelerine karsin yine de bu yakistirmadan kurtulamayan ciftin samimiyeti, bir ayriliga yol acti.
SIK SIK TARTISIYORLARDI
Yaklasik 2 yildir GS`li futbolcu Cihan Haspolatli ile birlikte olan ve evlilik hazirliklari yapan Yasemin, surpriz bir sekilde sevgilisinden ayrildi. Ayriliga ise Haspolatli`nin Yasemin ile Kerem Cem arasindaki samimiyeti kiskanmasi neden oldu. Iddialara gore, sik sik kavga eden cift, her seferinde dozu artan tartismalar yuzunden, artik aralarinda guven kalmayan bu iliskiyi bitirme karari aldi.
Medyafaresi


Seksii değil, ciciyim
Aşk Oyunu dizisinin sempatik guzeli Yasemin Ergene: "Seksi degil, ciciyim !"
Atv`nin romantik dizisi `Aşk Oyunu` ile hayran kitlesi gunden gune artan Yasemin Ergene, canlandirdigi karaktere cabuk uyum sagladigini soyluyor. 20 yasindaki oyuncu, "Ben de Ekin gibi sert ve agirbasli biri oldum" diyor.
Ekranda romantizm ruzgarlari estiren, ayri dunyalara ait iki gencin hikayesini anlatan `Ask Oyunu`, izleyici kitlesini her gecen gun artiriyor. Zengin erkek ve fakir kizin hikayesini anlatan dizide Ekin`i canlandiran Yasemin Ergene ise oyunculugu ile goz dolduruyor. Turkiye`nin; bir hijyenik ped reklaminda `haylaz kiz` tiplemesiyle tanidigi Ergene, ilk drama tecrübesini `Aşk Oyunu` ile yasiyor.

Sadece arkadaşız
Atv`nin sevilen dizisinde, Keremcem`le basrol paylasan Yasemin, rol arkadasiyla arasinda ask yasandigi haberlerine ise gulup geciyor. Keremcem ile birlikte olmadigini vurgulayan Ergene, "Sadece arkadasiz" diyor.
* Biraz kendinden bahsedebilir misin? 2 yil once Mujdat Gezen Kultur Merkezi`nde oyunculuk ogrenmek icin Tekirdag`dan Istanbul`a geldim. 8 aylik bir tiyatro egitimi aldim. O arada Molped reklami oldu. Reklam benim taninmami sagladi. Ardindan `Kocum Benim` dizisine basladim. Daha sonra `Çocugum Var Derdim Var` ve `Haylaz Babam` isimli sitcom`larda oynadim. `Ask Oyunu` ilk drama tecrubem oldu.
* Diziye baslarken endiseleriniz oldu mu? Ilk basta `boyle bir rolu kaldirabilir miyim?` diye endise ettim. Çunku, Ekin sert bir karakter. Ama ozunde duygusallik da var.

Alışılmış senaryo
* `Ask Oyunu`na baslarken bu kadar sevileceginizi tahmin ediyor muydunuz? Belki de insanlarin yabanci oldugu bir konu olmamasi, dizinin benisenmesini sagladi. Turk izleyicisinin alistigi bir senaryo...
* Peki dizinin bu kadar sevilmesini neye bagliyorsun? `Ask Oyunu` icinde hem dram hem de komediyi barindiriyor. Biz drama diye basladik. Ama drama, ask ve komedi icice geciyor. Insanlar aradiklari her seyi bulduklari icin diziyi sevdi.
* Ekin karakteriyle ortak yonleriniz var mi? Ne kadar neseli ve hareketli bir kiz olsam da Ekin gibi agirbaslilik her zaman var icimde. Herkese yuz vermeyen, ilk tanistigi insanlara karsi koruma kalkani olan bir insanim. Rol arkadaslarim bile ilk tanistigimizda beni soguk bulmuslardi. Daha sonra `seni tanidikca ne kadar sempatik oldugunu anladik` demeye basladilar. Aslinda ben de Ekin gibiyim.
Sexii değil ciciyim
* Siz hangi tarz rollerde oynamayi seviyorsunuz? Ekin agirbasli biri. Onu canlandirmaya basladigimdan beri Ekin gibi olmaya basladim. Gunluk yasantimda onun gibi agir, kesin ve net cevap veren biri oldum. Ama `Çocugum Var Derdim Var`da neseliydim. Oynadigim rolun psikolojisine giriyorum.
* Gecenlerde bir dergi sizi `yılın en seksi kızı` seçmişti... Benim haberim olmadan beni o yarışmaya dahil etmişler. Beni nasil seksi sectiler anlamadim!
* Kendinizi nasil buluyorsunuz? Kendimi cocuksu, cici ve seker gibi biri olarak goruyorum. Ama hic seksi bulmuyorum.

6 Comments:

  • At 11:08 AM, Blogger ela said…

    yasemin ergene sana hayranım çok güzelsin senin kadar güzel olmayı isterdim leventle çok yakışıyorsunuz inşallah gerçek hayatta da birlikte olursunuz ve doktorlar dizisi çokkk uzun sürer yaz tatilinde bu diziyi çok özliyecem

     
  • At 10:49 AM, Blogger yasemin said…

    yasemin ergene seni çok seviyorum.doktorlar dizisindeki leventle çok yakışıyorsunuz.diziyi çok seviyorum hiç kaçırmıyorum.ve tekrar söylüyorum seni çoooooookkk seviyorum.

     
  • At 8:04 AM, Blogger sinem said…

    yasemin ergene sen çok güzelsin ve doktorlar dizisini çok seviyorum hiç kaçırmıyorum ve bitane nazlı ablam var oda doktorları çok seviyor yani 2mizde doktorları çok seviyoruz ve kutsiyle sizi çok beyendiriyoruz inşallah gerçek hayatta da birlikte olursunuz çünkü çok yakışıyorsunuz. :)

     
  • At 5:13 AM, Blogger tuğçemm said…

    slm çok uzun zamandır aşk oyunu ve doktorlar dizisini izliyorum,ailecek izlenecek seviyeli bir dizi bence,umarım gelecek sezonda bu kaliteli yapımı devam ettirirsiniz,böyle dizilerin halka maal olması güzel bir şey,ekin yada elacım;oynadığin karakterler tek kelimeyle muhteşem,yapımcılarınıza sizin adınıza teşekkür etmek isterim,hoşçakalınn

     
  • At 4:47 PM, Blogger gokhan_dilan said…

    merhaba yasemin hanim sanirim en büyük hayraniniz benim sizi ve rolünüz çok sewioruz tabii kutsi beyde başarilar mardinden gökhan saygilar

     
  • At 4:49 PM, Blogger gokhan_dilan said…

    sizi sevioruz

     

Post a Comment

<< Home

 
Video izle Nokta Oyun Pagerank Checher Vidyo Seyret Doktorlar Dizisi Merve Sevi Yasemin Ergene BebegŸim Dizisi Macolar Dizisi Kanser Bilgileri Kurtlar Vadisi Terör Foto Duzenle! Kurtlar Vadisi